Select Page

Luda noć u Europskoj ligi

Luda noć u Europskoj ligi

Borussia i Atalanta bili su jedan od najzanimljivijih parova 1/16 finala Europa lige i u prvoj utakmici su pokazali zašto. Njemačka momčad je povela pa gubila pa onda zahvaljujući novopridošlom Michyju Batshuayiju pobijedila 3:2 i došla do kakve-takve prednosti pred uzvrat u Bergamu.

Lokomotiv Moskva je istim rezultatom slavio kod Nice nakon što je gubio 0:2. Nogometaši Milana pobijedili su Ludogorec 3:0. Spartak iz Moskve kod kuće je izgubio od Athletic Bilbaa 1:3, Marseille je s 3:0 pobijedio Bragu, Real Sociedad i RB Salzburg su odigrali 2:2 dok je Arsenal na gostovanju rutinski odradio dvoboj protiv Ostersundsa pobijedivši 3:0.

Nogometaši Partizana ispustili su potencijalno veliku prednost u prvoj utakmici 1/16 finala Europske lige protiv Viktorije Plzen. Momčad Miroslava Đukića vodila je 1:0 golom Tawambe iz 58. minute, ali je devet minuta prije kraja ipak primila gol za 1:1 i znatno si umanjila šanse za prolazak u osminu finala.

Marko Rog našao se u prvih jedanaest Napolija u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige i asistirao za vodeći gol protiv Leipziga, koji je preokretom izborio pobjedu 1:2.

Po jednu veliku priliku na svakoj strani, puno trke i vrlo dobru utakmicu vidjeli su Beograđani na punoj Marakani gdje su Crvena zvezda i moskovski CSKA odigrali 0:0.

index.hr

OGLASI

Loading