Select Page

Ekipa ‘Naše tv’ spoj mladosti i iskustva; Program ove medijske kuće dostupan javnosti od 15. veljače

Ekipa ‘Naše tv’ spoj mladosti i iskustva; Program ove medijske kuće dostupan javnosti od 15. veljače

Program ‘Naše tv’ gledatelji u Hercegovini će moći pratiti putem kablovskih televizija ‘Home TV’ i ‘Telemach’ od 15. veljače 2016. godine.

Riječ je o novoj televiziji sa sjedištem u Mostaru čije je osnivanje pokrenulo 55 hercegovačkih poduzetnika. Program ove medijske kuće već se eksperimentalno emitira, a ‘Naša tv’ će u početku emitirati tri sata programskog sadržaja iz vlastite produkcije.

Središnju informativnu emisiju Dnevnik vode poznata novinarska imena Damir Bliznac i Dijana Bošnjak. Bliznac je dugogodišnji novinar i voditelj HTV Oscar C i radija Oscar C, dok je Bošnjak bila voditeljica na radio stanici Studio 88.

‘Naša tv’ može se pohvaliti i kvalitetnom snimateljskom i montažerskom ekipom koju čine nekadašnji kadrovi HRT-a, te bivši uposlenici lokalnih TV postaja HTV Mostar i HTV Oscar C.

Osim iskusnih novinara i tehničara ekipu ‘Naše tv’ čine i talentirani studenti novinarstva Sveučilišta u Mostaru u čiju se znanje uvjerila i Hloverka Novak Srzić koja je bila zadužena za odabir kadrova.

Na programu ‘Naše tv’ svakodnevno će biti emitirana emisija ‘Hercegovina danas’, kao i informativni Dnevnik. Nakon dnevnika emitirat će se emisija koje će svaki dan obuhvatiti drugačiji sadržaj (sport, kultura, politika, gospodarstvo).

‘Našu TV’ su prije nekoliko mjeseci osnovali hercegovački poduzetnici s osnivačkim ulozima od 15.000 i 30.000 maraka nastojeći postići heterogenu vlasničku strukturu s ciljem da nitko pojedinačno ili pojedine interesne skupine ne mogu utjecati na uređivačku politiku televizije. Ukupno je prikupljeno 990.000 maraka osnivačkog kapitala.

OGLASI

Loading