Select Page

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI!

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI!

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu.

U prijateljskom srazu Josipa Pandže i Roberta Jurišića, uspješni je bio mlađi Josip. OKK Čelik je u Areni “Husejin Smajlović” u Zenici savladali KK Posušje s rezultatom 89 – 71 (24-13, 26-14, 16-22, 23-22).

U prvu četvrtinu košarkaši Posušja su ušli mlako i nakon prve četvrtine bilo je plus 11. za domaće. U drugoj dionici se nastavila loša partija Jurišićevih izabranika, te loša šuterska večer za tri poena. Na poluvrijeme domaći odlaze s velikom prednosti od 23 poena.

Nastavak je donijeo bolju igru “žutih”, odlični mladi Nikola Lebo još jednom je pokazao svoj talent i odličnom pas igrom i šutom za tri poena umanjio vodstvo domaćih. Posljednja dionica nije donijela mnogo uzbuđenja, Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike.

Najistaknutiji u redovima KK Posušje bio je Nikola Lebo s osamnaest poena, dok je kod domaćih najučinkovitiji bio Mirza Keso s 22. poena. Na kraju meča zenička publika je pozdravila oba tima pljeskom. Još napomenimo da su “žuti” nastupili bez dva igrača iz početne petorke Ante Čuture i Ante Ramljaka.

Posuški.info/ FOTO: OKK ČELIK/FB

OGLASI

Loading