Select Page

Horić, Milanović i Hanuljak za prvu pobjedu u ovoj sezoni

Horić, Milanović i Hanuljak za prvu pobjedu u ovoj sezoni

Bez trenera Ferde Milina uspjeli su posuški nogometaši u četvrtom ovosezonskom pokušaju doći do prve pobjede. Momčad je s klupe vodio njegov pomoćnik Goran Granić, koji je sa svojim igračima razveselio Posušane i darovao im pobjedu za skori Dan općine.

Krenuli su nogometaši Posušja agresivnije od prvog sučevog zvižduka pa su prvu priliku imali već u u trećoj minuti kada je ubacio Janković, ali je bilo nalo prejako za Dominika Begića, a u devetoj je pred gostujući gol ubacio je Brković. Loptu je skrenuo Horić za rano vodstvo Posušja, koje i dalje napada pa desetak minuta kasnije Brković proigrava odlično utrčalog Luku Begića koji iskosa pogađa vratnicu, a ni u nastavku akcije Gabrijel Boban nije bio precizan glavom.

U 19. minuti i gosti imaju priliku, ali domaći blokiraju udarac Kulenovića, nakon toga je i Baštić imao priliku, ali mu je Horić pravovremeno uklizao. Nakon toga i Plavo-bijeli kreiraju akciju. Boban proigrava Brkovića, koji izlazi sam pred vratara i šutira preko gola, a kazna je stigla u 38. minuti kada je Kulenović pretrčao pola terena i matirao Luku Kukića. Odmah nakon tog gola pao je Boban u kaznenom prostoru Sloge, domaći su tražili jedanaesterac, a nakon što se nije začuo zvižduk suca Admira Šehovića začuli su se, naravno, zvižduci s tribina u njegovu čast. Do odlaska na odmor za domaće je još jednu priliku imao Dominik Begić, a za goste Leo Janković.

I u nastavku domaći napadaju, ali i promašuju. Sve do 67. minute kada Milanović pogađa za novo vodstvo Posušja. Begić, Milanović i Boban nisu iskoristili svoje prilike, a najbolju je imao Pavković koji je prošao vratara pa u padu šutirao preko gola.

U 85. minuti udarcem iz daljine Marko Hanuljak riješio je pitanje pobjednika, a u sudačkoj nadoknadi konačnih 3:2 postavio je Luka Kulenović svojim drugim golom, ali nije bilo više vremena da bi se prva ovosezonska pobjeda Podušja do kraja utakmice eventualno dovela u pitanje.

Posušje info

OGLASI

Loading