Select Page

Prva pobjeda Posušja na pripremama

Prva pobjeda Posušja na pripremama

U drugoj pripremnoj utakmici ovog ljeta, nogometaši Posušja danas su u Glavicama kraj Sinja minimalno slavili protiv Šibenika 0:1. Nakon dobrog prvog dijela, gosti su u osmoj minuti nastavka postigli pogodak, koji se kasnije ispostavio kao ključan.

Tijekom prvog poluvremena, Šibenik je bio puno bolji protivnik s nekoliko izrazitih prilika za postizanje pogotka. Prvu smo vidjeli u 8. minuti kada su kombinirali Pozo i Kolega, šut potonjeg odlazi preko gola. Na iduća uzbuđenja čekali smo do 20. i 21. minute kada je Torres nakon ubačaja s lijeve strane propustio zabiti iz neposredne blizine, potom je Brajković s desne strane ubacio na drugu vratnicu, gdje Kolega puca preko gola.

U osmoj minuti nastavka, Posušje dolazi do vodstva, loptu je s lijeve strane dobio Petrović i glavom pogodio za vodstvo gostiju. Gosti su nakon toga promijenili golmana, no vratar Soldo koji je ušao u igru, ozlijedio se, pa je Galić ponovno morao stati na vrata. Šibenik prvi put prijeti u 62. minuti kada udarac Kulušića paradom zaustavlja spomenuti Galić.

Dvije prilike potom za Šibenik u 79. minuti kada udarac Sekulića zaustavlja Galić, samo minutu kasnije sudac Titlić dosudio je kazneni udarac za Šibenik, nakon što je u kaznenom prostoru srušen Delić. Kazneni udarac izveo je Delić i pogodio vratnicu.  U finišu utakmice, Mišević je dva puta morao intervenirati od drugog pogotka gostiju.

OGLASI

Loading