Select Page

Binvest d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer renomiranih vinskih kuća

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo potpuno novu vinsku kartu Binvesta – FOTO.

Radi se o vinarijama sa dva kraja Hrvatske, Galić Vina iz Kontinentalne Hrvatske, te Vina Laguna iz Istre.

Priznanja renomiranih svjetskih vinskih stručnjaka obje vinarije svrstavaju među najuspješnije hrvatske proizvođače vina.

Galić d.o.o. vinarija započela je s radom 2008. godine kada je gospodin Galić odlučio nastaviti dugogodišnju obiteljsku tradiciju bavljenja vinogradarstvom. Proizvodnja se temelji na vlastitim površinama vinograda gdje upotrebljavaju najmoderniju tehniku, te nova saznanja o podlogama i sortimentu što rezultira visokom kakvoćom grožđa u vrijeme berbe, a u konačnici i vrhunskim vinima. Vinarija se od svojih samih početaka nalazi u vrhu hrvatske vinske scene proizvodeći svježa i moderna bijela i rose vina, te odležana crna vina. Tijekom godina širili su sortiment i površine pod vinogradima, povećavali proizvodni kapacitet, a kao kruna desetogodišnjeg rada uslijedilo je preseljenje u novu vinariju u Kutjevu, koja je zasigurno jedna od najmodernijih i najbolje opremljenih u Hrvatskoj.

Agrolaguna d.d. vinarija smještena u srcu Istre – zemlje dobrog vina. Vino je uraslo u kulinarsku tradiciju Istre jer je tijekom stoljeća postalo sastavnim dijelom obroka. A kako i ne bi, kad je vinogradarstvo odavno jedna od glavnih okosnica istarskog kraja. Od ukupnih 2.500 ha vinograda u Poreču, vinogradi Vina Laguna zauzimaju 610 ha na kojima se uzgajaju domaće sorte istarska malvazija, teran, borgonja, muškat ruža, te poznate svjetske sorte chardonnay, pinot sivi, cabernet sauvignon i merlot.
Vina Laguna svojom lakoćom, jednostavnošću, jedinstvenim okusom i mirisom oduševljavaju vinske stručnjake i zaljubljenike na prestižnim međunarodnim vinskim natjecanjima diljem svijeta. Njihovu pažnju jednako plijene Malvazije po kojima je Istra nadaleko poznata, kao i crna vina sorti Merlot, Syrah ili Cabernet Sauvignon.

Posjetite neku od naših poslovnica i pronađite idealno vino za sebe!

Binvest

OGLASI

Loading