Select Page

Blidinje: Hit odredište za doček Nove 2016.godine!

Blidinje: Hit odredište za doček Nove 2016.godine!

Bliži nam se Novogodišnja noć, i ove godine Park prirode Blidinje je hit odredište.

Osim neizostavnih privatnih zabava u vikendicama, većina ugostiteljskih objekata nudi organiziranu zabavu. Prošle godine su bile iznimno uspješne tako da i ove godine ne sumnjamo u dobru organizaciju naših ugostitelja. Od organiziranih zabava za Novu godinu i novogodišnje praznike izdvajamo!

Ove godine Blidinje ski & nature park nudi Vam bogat Novogodišnji program. Lagano zagrijavanje je počelo ovaj vikend uz Ani Miljko i lagane hitove na gitari. Na doček ćete osim ukusne hrane i lijepog ambijenta uživati uz “Zlatne strune” i DJ Ika. Dan poslije 01.01.2016.g u restoranu “Staza” na skijalištu nastupa Tamburaški sastav “Prima”, 02.01.2016.g ponovno Vas očekuje druženje uz Karlu & Anu. Odlična atmosfera je zagarantirana, a završetak novogodišnjih zabava je u subotu 09.01.2016.g kada će ponovno zasvirati “Zlatne strune”.

Za sve one koji žele u Novu godinu ući pod otvorenim nebom, nadamo se vedrim i snijegom pod nogama, također je spreman bogat program! Doček u podnožju velike staze uz vrhunsku rasvjetu i zvuk te bogatu ponudu hrane i pića, ukoliko se poželite ipak malo ugrijati za sve goste bit će otvoren SKI BAR! Sve informacije o dečeku na stazi možete dobiti na kontaktu 063/ 680 086.

HAJDUČKE VRLETI već dugi niz godina tradicionalno organiziraju doček Nove Godine, svake godine potražnja je sve veća. Očekuje Va raznolik novogodišnji menu, specijaliteti Hajdučkih Vrleti u ugodnom ambijentu, neizostavna glazba uživo koja garantira dobar provod. Tako će na sam doček i reprizu dočeka za dobru zabavu biti zadužena grupa “Takt”, dok će 09.01.2016.g ponovno zasvirati neponovljivi “Mokarski tamburaši”. Sve informacije možete dobiti na kontaktu 063/ 304 603.

Restoran-motel ALPINA Vas poziva da ispratite staru i dočekate Novu uz grupu Bubi & Maja. Dočekajte Novu 2016.godinu uz nezaboravno druženje, zabava je zagarantirana. Ukoliko ne uspijete uhvatiti svoje mjesto za doček ne brinite, tu je repriza dan poslije. Sve dodatne informacije možete potražiti na 063/ 001 001.

I ove godine očekuje Vas najluđa novogodišnja zabava koja traje pet dana u motelu Risovac na Blidinju – Sextra doček vol.4.! Najbolja večernja zabava uz vrhunsko vino i sjajne glazbene zabavljače. Uvod je počeo, a prije sjajne novogodišnje večeri zagrijat će Vas Marko Vlaho i Denirom Band., na sam doček dugo u noć plesati ćete uz domaće hitove koje će za vas birati DJ. Vidimo se u Motelu Risovac na Blidinju! Sve informacije možete dobiti na 063/ 436 429.

Iskoristite našu atraktivnu novogodišnju ponudu i neka vam Nova 2016. godina ostane zabilježena u lijepim trenucima!

Blidinje.NET

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading