Select Page

BORAC SRUŠEN U GROTLU POSUŠJA: Širić sa zvukom sirene za veliku POBJEDU!

BORAC SRUŠEN U GROTLU POSUŠJA: Širić sa zvukom sirene za veliku POBJEDU!

Košarkaški klub Posušje je u 11. kolu Košarkaškog prvenstva BiH tricom sa zvukom sirene u Gradskoj športskoj dvorani srušio vodeću ekipu Borac. Junak Žutih bio je Ivica Širić koji je pogodio nevjerojatan šut s desetak metara za konačnih 75-74.

Borac je većinu utakmice bio u vodstvu, ali borbeni, hrabri i strpljivi domaćini nisu se predavali do posljednje sekunde. Utakmicu su, na krilima nevjerojatne posuške publike, doveli u egal, a završnica susreta bila je izuzetno uzbudljiva.

Osam sekundi prije kraja gosti su imali dva slobodna bacanja pri vodstvu od 72:74, ali je oba Kenić promašio. Na kraju je lopta došla do Ivice Širića, koji je sa zvukom sirene pogodio tricu sa deset metara i donio pobjedu protiv momčadi koja je bila veliki favorit i u utakmicu je ušla sa 9 pobjeda i 1 porazom.

Na terenu je uslijedilo neviđeno slavlje. Širić je završio na ramenima suigrača i navijača uz veliki pljesak i pjesmu uvijek pozitivno nabrijane posuške publike.

Ovo Posušju bila sedma pobjeda uz četiri poraza.

Najbolji u redovima Posušja bili su Širić i Anthony sa po 19 poena, dok su se kod gostiju istakli Baldwin sa 21 i Pazin 17 poena.

Posušje. Net

OGLASI

Loading