Select Page

ČAPLJINA PRVAK: Posušju poraz na terenu, a pobjeda na tribinama!

ČAPLJINA PRVAK: Posušju poraz na terenu, a pobjeda na tribinama!

Košarkaši Čapljine plasirali su se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine te se tako vratili u najelitniji rang bh. košarke.

Pred punom Gradskom sportskom dvoranom, u kojoj je bio i veliki broj gostujućih navijača, Čapljinci su postigli treću pobjedu i tako ušli u Premijer ligu.

Momčad Josipa Plantaka nije uspjela odgovoriti na danas odličnu ekipu Čapljine. Posušje se nije uspjelo plasirati u Premijer ligu, ali navijači ovog kluba još jednom su pokazali što im znači košarka i što im znači KK Posušje. Njih više od 300 danas je pohodilo grad na rijeci Neretvi. Kakva je atmosfera bila dovoljno govori trener Čapljine koji je bio inspiriran navijačima u žutom.

Najefikasniji u redovima Posušja u današnjoj utakmici bili su Josip Ramljak i Ante Čutura s15 poena, odnosno 11 poena, a goste je do titule vodio Dario Obradović s 21 poenom.

Podsjetimo, Čapljina je slavila protiv Posušja u provoj utakmici, da bi potom Posušje izjednačilo na 1:1, a potom Čapljina povela sa 2:1 i večeras završila plasman u Premijer ligu BiH sa tri pobjede.

Ca.portal/Posuški.info

OGLASI

Loading