Select Page

Četiri medalje za Poskoke u Zagrebu!

Četiri medalje za Poskoke u Zagrebu!

Taekwondo klub „Poskok“ je nastupio na velikom međunarodnom turniru u taekwondou „Susedgrad sokol pokal 2016“ na kojem je nastupilo oko 900 natjecatelja iz 79 klubova.

Poskoci su nastupili u dvije discipline, u tehnici (poomsama) nastupilo je pet natjecatelja koji su ostvarili odličan rezultat. U kategoriji kadeta zlato je osvojio Matej Bešlić a u kategoriji juniora Mate Dragoja. Petar Krsmanović je bio peti, Ivana Landeka šesta a Sara Grubišić sedma u svojoj kategoriji.

U sportskoj borbi nastupila su četiri posuška natjecatelja koji su uz jako težak ždrijeb izborili se za dvije medalje. Marin Begić u seniorskoj kategoriji -68 osvojio je srebro a u kategoriji juniora -48 David Bašić osvojio je broncu. Seniori Antonio Jažo i Martina Kovač izgubili su kvalifikacijske borbe protiv prvaka svojih kategorija.

Na natjecanju su sudile članice kluba Iva Ćuk i Kristina Čamber a poskoke je vodio trener Petar Boban.

“Ovo je natjecanje u tehnici za nas bilo jako važno jer želimo unaprijediti rad naših članova u ovoj disciplini. Obzirom da je natjecanje bilo kvalifikacijsko za hrvatsku tehničku reprezentaciju te da su nastupili njihovi najbolji natjecatelji mi smo prezadovoljni sa ovim rezultatima. U sportskoj borbi smo imali jako težak ždrijeb i rezultati su bili realni. Martini je ovo, nakon dvije godine pauze, drugi turnir u sklopu priprema za Europsko sveučilišno prvenstvo na kojem će nastupiti u Srpnju ove godine” -izjavio je za naš portal Petar Boban.

U nastavku sezone očekuju nas nastupi u Fojnici i Zadru, te klupsko polaganje za učeničke pojaseve u Lipnju te Europsko sveučilišno prvenstvo u Srpnju.

Posušje.net/Foto: TKD Poskok

OGLASI

Loading