Select Page

Ćorić: Momci su zaslužili ovaj bod; Jakirović: Igra iz prvog poluvremena nije dostojna Zrinjskog

Ćorić: Momci su zaslužili ovaj bod; Jakirović: Igra iz prvog poluvremena nije dostojna Zrinjskog
Posušje i Zrinjski odigrali su susret bez golova na Mokrom Docu u sklopu sedmog kola Premijer lige BiH.

Više razloga za zadovoljstvo mogu imati domaći koji su izdržali brojne napade Zrinjskog, a osim toga od 51. minute nakon crvenog kartona Brekala igrali su do kraja s igračem manje, a također gosti su promašili i jednaesterac u 74. minuti.

Po završetku utakmice u press centru stadiona Mokri Dolac održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili treneri Denis Ćorić i Sergej Jakirović.

Dobro smo ušli u utakmicu u prvih 10ak minuta, nakon čega smo postali nervozni i počeli raditi neke stvari loše, a na kojima inače inzistiramo. Prvo poluvrijeme je bilo definitivno za zaborav i to nije razina igre dostojna HŠK Zrinjskog. U drugom poluvremenu probali smo s izmjenama dobiti energiju, a veliki problem iz prvog poluvremena bile su nam duge lopte koje smo gubili na sredini terena pa smo zato i mijenjali. Nakon crvenog kartona Brekala igrali smo maksimalno ofanzivno, uveli sve što smo mogli, imali jedanaesterac i nismo ga iskoristili. Na kraju moram čestitati Posušju na požrtvovnoj igri, borbi i htijenju i bodu koji su danas osvojili, dojmovi su trenera Zrinjskog Jakirovića.

Trener domaćih Denis Ćorić bio je puno zadovoljniji.

Čestitke i jednoj i drugoj momčadi. Što se tiče same igre, Zrinjski je stvarno dominirao u tih prvih 15-20 minuta, pritisnuo nas je i tu smo se malo gubili. Kasnije smo mi uspostavili neku ravnotežu, ali bez izrazitih prigoda i s jedne i druge strane, a slažem se kolegom da je to prvo poluvrijeme bilo za zaborav. Isto tako moram naglasiti da smo danas promijenili formaciju, pokušali smo njihove ubačaje s bokova, koje strašno dobro rade, a uz to imaju dobre skakače, svesti na minimum i mislim da smo u tome uspjeli u prvom poluvremenu. U nastavku crveni karton za nas, koji je bio sasvim zaslužen pa smo se mi morali povući, igrati dosta plitku formaciju. Zrinjski nas je stiskao, imali su jedanaesterac i na našu sreću ga nisu iskoristili. Momci su bili jaki, čvrsti i borbeni i mislim da smo zaslužili taj bod koji će nam zasigurno značiti puno u nastavku prvenstva. Idemo se sada dobro odmoriti uoči onoga što nam slijedi, kazao je Ćorić.

U idućem kolu Posušje će u goste Rudaru iz Prijedora, dok će Zrinjski također gostovati kod trebinjskog Leotara.

Jabuka. Tv

OGLASI

Loading