Select Page

Čudo iz Hercegovine: Premijerligaš sada ima i fantastičan pomoćni teren

Čudo iz Hercegovine: Premijerligaš sada ima i fantastičan pomoćni teren

Pravo osvježenje za Premijer ligu svakako je HŠK Posušje. U Posušju već godinama rade velike stvari, te na tome ne žele stati, piše portal sportsport.ba.

Nakon svlačionica i reflektora na glavnom terenu, na red je došao i pomoćni teren, odnosno uređenje istog. U pomoćni teren je uloženo više od 700.000 KM, te zaista članovi ovog kluba nemaju briga gdje trenirati i kakvi će biti uvjeti, odnosno travnjak.

Pomoćni teren zaista izgleda besprijekorno, što pokazuju i sami snimci. Isti se nalazi tik uz glavni teren Mokrog Doca i bh. premijerligaš ima pravo blago, nešto na čemu mu i mnogi veći klubovi mogu pozavidjeti.

Posebno se stvaraju uvjeti za najmlađe kategorije, pa nije ni čudo što je veliki broj dječaka sve više prisutniji na Mokrom Docu, kako na utakmicama, tako i treninzima.

Posušje se može pohvaliti i odličnom posjetom već duži period, a problem predstavlja tek kišovito vrijeme, te posjeta onda zna biti slabija od prosječne. I to će uskoro biti riješeno, jer će glavni stadion dobiti krov, te publika će moći uživati, bez obzira kakvi vremenski uvjeti bili.

Pohvale svakako idu čelnicima HŠK Posušje koji su svakako pozitivan primjer i dokaz da i relativno manje sredine mogu napredovati u svakom pogledu, te biti svijetla točka bh. nogometa.

Kada je prvenstvo u pitanju Posušje je na osmom mjestu sa 16 osvojenih bodova, a sutra će od 13 sati u goste Željezničaru na Grbavici.

Branko Karačić je najavio ovaj susret.

“Dolazimo na Grbavicu u dobrom raspoloženju, želimo nastaviti dobre igre, te tu igri potvrditi bodovima. Apsolutno respektiramo Željezničar, ali uz sve probleme i nedostatke koje imamo želimo ostvariti onaj cilj za koji putujemo u Sarajevo”, rekao je iskusni stručnjak.

Posušje je ove sezone već odmjerilo snage sa Željezničarom i slavilo na svom Mokrom Docu 1:0. Jedini pogodak postigao je Kamenar, a Plavi sa Grbavice gotovo bez šanse su završili susret.

Sada je Željezničar s novim trenerom uz imperativ pobjede, pa će biti zanimljivo vidjeti ko će se na kraju radovati.

OGLASI

Loading