Select Page

Čudo u Eindhovenu, Osijek pobijedio veliki PSV!

Čudo u Eindhovenu, Osijek pobijedio veliki PSV!

Nogometaši Osijeka izveli su pravo nogometno čudo, u Eindhovenu su porazili moćni PSV i ostvarili sjajan rezultat pred uzvrat trećeg pretkola Europske lige. Jedini pogodak na susretu djelo je kapetana Borne Barišića iz najstrože kazne.

Kakav podvig Osijeka! Usred Eindhovena pao je moćni PSV. Momčad Zorana Zekića odigrala je junački drugo poluvrijeme, izdržala sve nalete Nizozemaca i upisala veliku pobjedu, pobjedu koju je iskreno rečeno malo tko očekivao, PSV-ovi igrači nisu uspjeli matirati vratara Malenicu.

Čvrsta utakmica u Danskoj završila bez pogodaka, Bijeli sačuvali nulu kod Brondbyja

Hajduk je na neugodnom gostovanju u Danskoj odigrao 0:0 protiv Brondbyja u trećem pretkolu Europske lige. U utakmici bez previše prigoda Bijeli su uspjeli sačuvati mrežu netaknutu i s dobrim rezultatom se vraćaju na uzvrat u Split.

0000000000470773_420_280_cut

Kao što se moglo očekivati odigrana je čvrsta utakmica u Danskoj. Bijeli su stigli u predgrađe Kopenhagena s ciljem ne izgubiti utakmicu i to se vidjelo tijekom većeg dijela dvoboja. Brondby je igrao nešto bolje i imao više lopte u nogama, ali je obrana Hajduka bila vrlo koncentrirana i bez prevelikih grešaka otklanjala sve pokušaje domaćina.

Završilo je bez pogodaka i Bijeli mogu biti zadovoljni konačnim rezultatom, iako 0:0 ostavlja veliki prostor za režiranje još jedne drame pred praznim Poljudom sljedeći četvrtak.

Dinamo otvorio europsku sezonu pobjedom, na Maksimiru svladan Odds

Zagrebački Dinamo otvorio je večeras na Maksimiru europsku sezonu. Suparnik u trećem pretkolu Europske lige bio je norveški predstavnik Odds BK. Prema viđenom na terenu, barem u prvom dijelu, domaći nogometaši trebali su slaviti s velikom gol razlikom, ali na kraju morali su se zadovoljiti s minimalnih i varljivih 2:1.

0000000000470868_420_280_cut

Prvom utakmicom trećeg pretkola Europske lige večeras je na Maksimiru započela europska avantura Modrih. Kao i svake sezone očekivanja su šarolika, od onih realnih o plasmanu u jednu od skupina do onih koji već dugi niz godina spadaju u sferu znanstvene fantastike, europsko proljeće. Bilo da se radi o realnosti ili utopiji Dinamo mora nakon dvije utakmice biti bolji od norveškog kluba Odds BK.

hrsport.net

OGLASI

Loading