Select Page

DA SAM BAUK, ARSEN BAUK

DA SAM BAUK, ARSEN BAUK

U najnovijoj pjesmi Ljubuškog Karnevala, koja je izvedena u ovogodišnjem programu a od danas je možete poslušati i na You Tubeu, Ljubuški Karneval izražava podršku karnevalu u Imotskom.

Podsjećamo, na prošlogodišnjem karnevalu u Imotskom zapaljena je lutka s likom gej para s djetetom, a saborski zastupnik Arsen Bauk prijavio je zbog toga „Policijskoj postaji Imotski“ organizatore karnevala.

Status Ljubuškog Karnevala prenosimo u cijelosti:

„Karneval je od davnina dan u kojem obični pučani zavladaju a vladari budu ismijani. Prilika je to da se kroz humor i satiru uputi društvena kritika prema aktualnim političkim i javnim temama. U Rimskom Carstvu je za vrijeme karnevala bilo dopušteno ismijavati čak i Cara. Ali hrvatski političar Arsen Bauk očito nepismen, ne zna za karnevalske običaje, pa je prošle godine prijavio Imotski Karneval “Ustavnom sudu Republike Hrvatske” zbog spaljivanja pederskog para s djetetom.

U Ljubuškom Karnevalu smatramo se dužnima stati u obranu svojih kolega, te smo već prošle godine uputili javnu podršku Imotskom Karnevalu, te predložili da se Arsena Bauka prijavi HHO-u zbog kršenja slobode govora. Ove godine u programu Ljubuškog Karnevala, poklonili smo Bauku prigodnu pjesmu.“

OGLASI

Loading