Select Page

DALIĆ: Begić će dobiti poziv za Brazil

DALIĆ: Begić će dobiti poziv za Brazil

“Iza Hrvatske nogometne reprezentacije su prijateljski susreti s američke turneje protiv Perua i Meksika s polovičnim uspjehom.

Uoči SP-a u Rusiji hrvatska nogometna reprezentacija imat će generalku protiv Brazila. Utakmica će se igrati 3. lipnja na kultnom domu Liverpoola – Anfieldu.

Budući da nekoliko utakmica Hrvatska obrana u više navrata “plovi” u prazno za ovaj susret Dalić se odlučio poslati poziv mladom 24-godišnjem stoperu Silviju Begiću iz Posušja koji nastupa za ruskog drugoligaša FC Orenburga.

– Pratim Begića već neko vrijeme i vidi se kako se radi o polivalentnom igraču. Dečko igra u ozbiljnom klubu i u dobroj je formi tako da sam odlučio pozvati ga u reprezentaciju, rekao je za naš portal Zlatko Dalić.”

Vjerujemo da bi ova vijest odijeknula širom BiH i Hrvatske da je nismo iskoristili za prvo travanjsku šalu. 😉

P.S. Iskreno vjerujemo da je ovakvo nešto moguće u skorašnje vrijeme ukoliko Silvije nastavi s vrlo dobrim igrama koje pruža u Orenburgu s kojim napada ulazak u prvu rusku ligu gdje bi ga očekivale velike utakmice protiv divova poput CSKA, Spartaka, Zenita… S tom željom ga srdačno pozdravljamo!

Posusne.net

OGLASI

Loading