Select Page

Dalić objavio širi popis igrača za Katar

Dalić objavio širi popis igrača za Katar

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je širi popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru koje počinje 20. studenoga.

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru sve je bliže, a izbornici slažu svoje momčadi. Širi popis s imenima 35 igrača objavio je danas i izbornik Vatrenih koji je u razgovoru za HRT najavio da na njemu neće biti iznenađenja.

– Nema nikakve potrebe za nekim iznenađenjima, sve se više manje zna. Moj stožer i ja jako puno u zadnje vrijeme analiziramo i sigurno ćemo donijeti najbolju odluku za hrvatsku reprezentaciju. Nemamo nikakvih dilema, samo se nadam da neće biti ozljeda, a na nama je da odaberemo najbolje, rekao je Dalić za HRT. 

Listu s 26 imena igrača koje vodi u Katar Zlatko Dalić objavit će 9. studenoga. Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu 14. studenoga nakon čega putuje u Rijad gdje će dva dana poslije odigrati prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije.

Svjetsko prvenstvo počinje 20. studenoga utakmicom domaćina Katara i Ekvadora 20. studenoga, a Vatreni će u obranu svjetskog srebra iz Rusije krenuti 23. studenoga dvobojem protiv Maroka.

S Kanadom igraju 27. studenoga, a nastup u skupini F zaključit će utakmicom protiv Belgije 1. prosinca. 

OGLASI

Loading