Select Page

Daliću vidi ovo: Posušanin Silvije Begić najbolje ocijenjeni Hrvat u Ruskoj ligi

Daliću vidi ovo: Posušanin Silvije Begić najbolje ocijenjeni Hrvat u Ruskoj ligi

Već nekoliko godina u ruskoj Premier ligi igra dosta naših nogometaša, a tako je i ove sezone. Iako je onaj najbolji, Nikola Vlašić, otišao krajem kolovoza u West Ham, i dalje Hrvati prednjače po broju stranaca u Rusiji. Ukupno 11 hrvatskih nogometaša igra u tamošnjim prvoligaškim klubovima i s time je Hrvatska, zajedno s Brazilom, prva zemlja po broju stranih nogometaša u Rusiji. – pišu sportske novosti.

Od tih 11 nogometaša trojica su više ili manje redovna na popisima Zlatka Dalića za utakmice Vatrenih. To su Dejan Lovren (Zenit), Filip Uremović (Rubin Kazanj) i Nikola Moro (Dinamo Moskva), dok je Tin Jedvaj (Lokomotiv Moskva) jedno vrijeme figurirao kao stalni reprezentativac. Uz njih u Rusiji igraju još Kristijan Bistrović (CSKA Moskva), Mateo BaraćMarko Dugandžić (oba Soči), Zoran Nižić (Akhmat Grozni), Silvije Begić (Krilja Sovjetov), Danijel Miškić (Ural Jekaterinburg) i Filip Mrzljak (Ufa).

Polusezona u ruskom prvenstvo je završila 13. prosinca, a nastavit će se tek 26. veljače 2022. godine, a od hrvatskih nogometaša rezultatima svojeg kluba najzadovoljniji može biti Lovren čiji se Zenit s 38 bodova nalazi na vrhu prvenstvene tablice. Morin Dinamo je drugi s 2 boda manje, a najugodnije iznenađenje prvenstva je Soči koji se nalazi na trećem mjestu.

Posupje. Info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading