Select Page

Derbiji večeri pripali Kovačima i Vinjanima, teški porazi Vira i Broćanca

Derbiji večeri pripali Kovačima i Vinjanima, teški porazi Vira i Broćanca

Nakon dva dana odgode zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta večeras je nastavljeno natjecanje na malonogometnom turniru mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

Na prohladnom terenu igrališta Osnovne škole Ivana Mažuranića odigrane su prve utakmice u skupinama C i D.

Golova nije nedostajalo u susretu između rekordera po osvojenim naslovima ovog natjecanja ekipe Rastovače polje i Vira. Iako se očekivala kudikamo nezivjesnija utakmica četverostruki pobjednici su do 30. minute stekli veliku prednost od 6:0. U završnici su stali malo na loptu što koristi Vir koji uspjeva postići tri gola uz još jedan Rastovače za konačnih 7:3. U golovima je prednjačio Marin Bešlić koji je postigao hat-trick.

Neizvjesno je do samog kraja bilo u drugoj utakmici večeri između uvijek čvrstih i neugodnih Landeka i nepredvidljivih Kovača. Golovima Filipa Karamatića i Franje Zlopaše poveli su Kovači, da bi do kraja poluvremena Landeke uspjele smanjiti rezultat preko njihova najiskusnijeg igrača Davora Landeke za ispostavit će se kasnije konačnih 2:1.

Prošlogodišnjici pobjednici ekipa Meljakuše je furiozno krenula po obranu naslova. Večeras su u potpunosti deklasirali nemoćni Broćanac s visokih 8:0. Redom su mrežu “parali” Tomo Čamber (3X), Ivan Bešlić, Mate Pirić, Milan Srebrović, Ivan Penava i Dario Penava.

Velika uzbuđenja smo vidjeli u posljednjoj utakmici večeri između mladih ekipa Vinjana i Grada. U brzoj i atraktivnoj igri s obje strane do prednosti dolaze Vinjani preko Ante Lončara. S tim rezultatom se odlazi na odmor. Golom Domina Jukića početkom drugog djela Grad se vraća u igru, ali samo četiri minute poslije prednost Vinjanima vraća Stipe Kraljević. Svojim drugim golom na utakmici Ante Lončar prednost povisuje na dva gola razlike, Ino Šušnjar ponovno vraća na gol zaostatka da bi pobjedu Vinjana u posljednjoj minuti potvrdio Ante Bešlić za konačnih 4:2.

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading