Select Page

DNO DNA: Sarajevo od Hrvata očitovanje na Nacrt Pravilnika očekuje na BOŽIĆ!!!!

DNO DNA: Sarajevo od Hrvata očitovanje na Nacrt Pravilnika  očekuje na BOŽIĆ!!!!

U četvrtak, 21. prosinca 2016. godine Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH je na svojoj službenoj internet stranici objavilo obavijest o Nacrtu Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji a pozivaju sve zainteresirane da svoje komentare, sugestije i prijedloge na ovaj dokument dostave najkasnije do 27.12.2016?!

Sve je to dobro da nije upitan datum do kojeg se resorna ministarstva moraju očitovati o ovom Nacrtu. Naime, znamo da ovo predstavlja veliki problem za županije s hrvatskom većinom, posebno Županiju Zapadnohercegovačku. Kao da u Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH ne znaju ili se samo prave kako ne znaju da upravo ovih dana, kada bi se trebali dostaviti prijedlozi na Nacrt, kršćani slave Božić.

Također, Badnjak ove godine pada na subotu, Božić je nedjeljom, a neradni dani u Županiji ŽZH su 26. (Sv. Stjepan) i 27. (Sv. Ivan) prosinca pa se čovjek lako zapita je li ovo s Nacrtom “slučajno”. Da se očitovanja traže baš u ovom vremenskom razdoblju. I ovo nije prvi slučaj, već se nekoliko puta ovo ponavlja s raznim natječajima za projekte na razini Federacije.

Posušje.net

OGLASI

Loading