Select Page

Država zapošljava 8 radnika, plaće i do 1.300 KM

Država zapošljava 8 radnika, plaće i do 1.300 KM

Agencija za državnu službu BiH u ime Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine raspisala je javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u ovom Ministarstvu.

Riječ je o ukupno šest radnih mjesta: tajnik u Odsjeku za radno-pravnu zaštitu, tajnik u Odsjeku za ekonomsku diplomaciju, tajnik u Odsjeku za Aziju i Afriku, tajnik u Odsjeku za međunarodnopravne poslove, tajnik u Odsjeku za vizno-putovničke poslove, viši stručni suradnik za arhiv i dokumentaciju u Odsjeku za opće poslove, arhiv i dokumentaciju.

Krajnji rok za prijave na natječaj je 13. veljače, a – kako piše u oglasu – za nabrojana radna mjesta predviđene su neto plaće u iznosu i do 1.300 KM.

Sve detalje, uvjete i informacije o prijavi na natječaj za ovih šest radnih mjesta provjerite na ovoj poveznici.

Također, Agencija za državnu službu BiH, u ime Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, raspisala je javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Ministarstvu civilnih poslova Bosne i Hercegovine.

U ovom slučaju radi se o dvama radnim mjestima: stručni suradnik – analitičar u Uredu tajnika Ministarstva civilnih poslova BiH i stručni suradnik za europske integracije u Sektoru za zdravstvo Odsjeka za europske integracije i međunarodnu suradnju.

Više informacija o ovom javnom oglasu možete pronaći na ovoj poveznici.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading