Select Page

Evo kako se prijaviti na malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2023.

Evo kako se prijaviti na malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2023.

Otvorene su prijave za malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje, koji i ove godine organizira Športski savez općine Posušje u sklopu manifestacije Posuško lito, a čiji je početak najavljen za ponedjeljak, 3. srpnja 2023. godine.  

Prijave na turnir su započele u srijedu, 14. lipnja i traju sve do petka 23. lipnja. Ždrijeb skupina predviđen je za četvrtak, 29. lipnja s početkom u 19 sati. Kotizacija iznosi 150 maraka. Prijave su na sljedećim brojevima: 063 730 107 (Ivan) i 063 808 435 (Josip).

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

Podsjetimo, prošle godine pobjednik malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje bila je ekipa Raktino.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading