Select Page

[FOTO] KK Posušje slavilo u Grudama uz veliku podršku naših navijača

[FOTO] KK Posušje slavilo u Grudama uz veliku podršku naših navijača

Nedjeljnog poslijepodneva u Ligi Herceg Bosne u košarci odigran je derbi koji uvijek ima posebnu draž, a to je onaj između Gruda i Posušja.

Iako je djelovalo da će kraj biti uzbudljiviji, Grude su u posljednjoj četvrtini potpuno pale pa je Posušje na kraju slavilo 61:78.

U prvoj trećini Posušje je imalo 18:25, međutim u nastavku Gruđani kreću puno žustrije i na krilima Nikole Andrijanića na odmor odlaze s prednošću od 39:37.

U trećoj četvrtini Posušje je ponovno bolje, a rezultat na njenom kraju je 55:60.

Ali u posljednjoj četvrtini Grude su potpuno pale, što Posušani koriste i meč završava rezultatom 61:78.

Kod Gruda najbolji strijelac bio je Nikola Andrijanić s 21 košem, a Marko Andrijanić pogodio je 13 poena kao i Željko Leko.

Posušje je do pobjede predvodio Josip Ramljak s 21 košem, Ante Čutura ih je zabio 14, a Nikola Lebo 11. – prenosi portal grude.com

Vrijedi istaknuti da su košarkaši imali dobru navijačku podršku, i jedni i drugi. Posušane tradicionalno prate velik broj navijača, dok su s druge strane uz Gruđane oni iskreni entuzijasti.

KK Posušje tako nastavlja sjajan niz pobjeda pod vodstvom trenera Roberta Jurišića, a posuški sport na radost svih nas započinje jednu novu eru.

OGLASI

Loading