Select Page

FOTO: Poskoci se pripremaju za državno prvenstvo. Uskoro u funkciji i dodatni klupski prostor

FOTO: Poskoci se pripremaju za državno prvenstvo. Uskoro u funkciji i dodatni klupski prostor

Taekwondo klub „Poskok” iz Posušja punom parom se priprema za natjecanja koja ih očekuju na početku sezone. Osim u klupskim prostorijama, posuški borci su sudjelovali na jednodnevnom pripremama kod taekwondo kluba „Marjan” iz Splita te Taekwondo kluba „Magone” u Livnu.

Očekuju ih također i zajedničke pripreme s imotskim, splitskim i livanjskim klubom: danas u Posušju, a onda sutra u Imotskom. Cilj je što kvalitetnije pripremiti ekipu za nastup na Državnom prvenstvu gdje će se posuški borci boriti za ulazak u državnu reprezentaciju.

Prije toga najbolje posuške borce očekuje nastup u bugarskom glavnom gradu na europskom međunarodnom G2 turniru Sofia open 2022.

Nove prostorije kluba

Građevinski radovi ovih dana odvijaju se i na jugozapadnoj strani stadiona Mokri dolac. U TKD klubu „Poskok“ se raduju i stavljanju u funkciju dodatnih 260 metara četvornih prostora. Plan završetka tog projekta je do pročetka nove školske godine. Do danas su završeni grubi građevinski radovi te dobavljaču uplaćena prva sredstva dobivena od Federanog ministarstva kulture i sporta namjenski za nabavku aluminijskih otvora. Oni će biti ugrađeni do kraja mjeseca travnja nakon čega će se pristupiti uređenju i adaptaciji unutarnjeg djela prostora te postavljanju vanjske fasade.

Radioposusje.ba (Tekst: Z. Pišković, foto: TKD klub „Poskok“ Posušje)

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading