Select Page

FOTO: “Poskocima” 13 medalja na Državnom prvenstvu u taekwondou

FOTO: “Poskocima” 13 medalja na Državnom prvenstvu u taekwondou

U subotu 21. ožujka 2015. godine u Visokom održalo se Prvenstvo BiH za sve uzraste u taekwondou.

Prvenstvo je organizirao Taekwondo savez BiH a domaćin je bio visočki klub „Crni labudovi“. Na Prvenstvu je sudjelovalo 19 klubova s više od 260 natjecatelja iz cijele BiH. U ekipnom zbroju svih bodova prvo mjesto zauzeo je klub domaćin „Crni labudovi“ sa 122 boda, drugo mjesto „Hvojnica“ iz Fojnice sa 114 bodova, treće mjesto „Magone“ iz Livna sa 104 boda, četvrto mjesto „Poskok“ iz Posušja sa 73 boda i peto „Centar“ iz Hadžića sa 62 boda.

tkd poskok 4

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja nastupio je sa 15 natjecatelja i ostvario je odličan rezultat osvojivši 13 medalja (6 zlatnih, 2 srebrne i 5 brončanih).
Zlatne medalje osvojili su Slavo Jukić, Ilija Jukić, Petar Tomić, David Bašić, Marin Begić i Lucija Bašić.

tkd poskok 1

Srebrne medalje osvojili su Ružica Crnogorac i Antonio Jažo. Brončane medalje osvojili su Josip Miličević, Josipa Mandurić, Mate Dragoja, Mihaela Senjak i Kristian Miličević a bez medalje ovaj put su ostali Petar Tokić i Karlo Galić.

tkd poskok 3

Posuški „Poskoci“ su se istakli u konkurenciji mlađih kadeta i konkurenciji juniora gdje su sa po dvije zlatne medalje osvojili pehare za drugo ekipno mjesto. Posebno su se istakli braća blizanci Slavo i Ilija Jukić koji su imali po tri borbe u konkurenciji mlađih kadeta gdje su pomeli konkurenciju. Posuške „poskoke“ vodili su treneri Danijel i Petar Boban a na prvenstvu je sudila članica kluba Iva Ćuk. Posušani su i ove godine zadržali tradiciju dobrih rezultata i zadržali se u top 5 najboljih taekwondo klubova u BiH. U njihovom radu ih prati podrška roditelja i Općine Posušje kojima se klub ovim putem zahvaljuje. U Ožujku taekwondo klub „Poskok“ očekuje nastup na međunarodnom natjecanju u Imotskom gdje će nastupiti oko 30 natjecatelja iz Posušja.

tkd poskok 2

Posušje.net

OGLASI

Uljepšaj Božić drugima!

Frama Posušje i ove godine organizira humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić drugima“ za potrebite u...

Loading