Select Page

FOTO: Posuškim cheerleadersicama četiri zlata u četiri nastupa na međunarodnom natjecanju u Mostaru

FOTO: Posuškim cheerleadersicama četiri zlata u četiri nastupa na međunarodnom natjecanju u Mostaru

Plesni festival „MO- stars Mediteran Open Dance 2022.“.  Okupio je u subotu, 21. svibnja u Mostaru više od 1723 plesača iz 47 sportsko – plesnih klubova iz pet zemlja. Riječ je o trećem međunarodnom plesnom festivalu koje je ocjenjivalo 12 sudaca iz SAD-a, Ukrajine, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Plesni klubovi došli su iz čak 39 gradova iz pet zemalja i upriličili 2300 plesnih koreografija.

Na natjecanju se predstavio i Hrvatski cheerleading klub Posušje sa četiri nastupa u četiri kategorije i u svim kategorijama osvojio zlatne medalje. U kategoriji MTV Dance production – Leptirići, posuške cheerleadersice osvojile su prvo mjesto. Prvo mjesto, odnosno zlato osvojile su i u kategorijama Fitness Dance – Bambi, Fitness Dance – Leptirići i Open Stars.

Na dvije bine u Mostaru na natjecanju „MO- stars Mediteran Open Dance 2022.“ moglo se vidjeti više od 50 plesnih stilova i disciplina, od nekadašnjih latino, zumbe i sambe, pa do modernih plesova, streeta, breakdancea, hip – hopa i drugih.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading