Select Page

FOTO: Slaven Penava drugi na 5. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Banja Luke u bridžu

FOTO: Slaven Penava drugi na 5. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Banja Luke u bridžu

Slaven Penava, član posuškog bridž kluba „Herc“, u paru sa Slađanom Vidaković osvojio je drugo mjesto na 5. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Banja Luke u bridžu.

„Aquana“ je bila mjesto na kojem se okupilo 46 igrača, odnosno 23 para iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

– Banjolučani su se još jednom pokazali kao gostoljubivi domaćini. Turnir je protekao u izvanrednom ozračju i opuštenoj atmosferi. Prezadovoljan sam svojim rezultatom i nastupom članova našeg kluba na ovom turniru te se nadam da će ovo biti dobar poticaj ostalim potencijalnim igračima da se uključe u bridž, rekao je Penava za naš list.

Zapažen nastup na turniru su imala još dva člana kluba Stanislav Mandurić i Zoran Bakula kojem je ovo bio prvi nastup na jednom turniru.

Dodajmo da su se titulom najboljih okitili Zoran i Vedran Zorić iz Zagreba, dok su treći završili Alen Pehić i Davor Bogović iz Siska.

Ispred domaćina Velimir Zdjelar se zahvalo svim sudionicima na dolasku i sudjelovanju u nadi da će se vidjeti i sljedeće godine.

Pred bridžerima su novi izazovi i turniri a jedna od njih je i 2. Memorijalni turnir u bridžu “Jerko Jerry Kovač” koji će se od 24. do 25. lipnja održati u Posušju na Blidinju.

Večernji list

OGLASI

Loading