Select Page

FOTO: Svečani defile i maturska zabava posuških maturanata

FOTO: Svečani defile i maturska zabava posuških maturanata

Maturanti posuških srednjih škola, Gimnazije Fra Grge Martića i Srednje strukovne škole zakoračili su u svijet odraslih te su na jedan svečan način obilježili kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

Svemu je, kao i svih prijašnjih godina prethodilo okupljanje maturanata ispred škole, odakle su krenuli u tradicionalnom svečanom defileu kroz grad na završno fotografiranje razreda kod spomenika fra Grge Martića.

Maturante su znatiželjnim pogledima pozdravili i ispratili  njihovi članovi obitelji, rodbina, prijatelji, poznanici kao i sugrađani kojih je u velikom broju bilo kako na posuškim ulicama tako i okolnim  ugostiteljskim radnjama.

Večer je nastavljena u svadbenom salonu „Viktorija“ izlascima parova, zajedničkim fotografiranjem partnera te uručivanjem poklona razrednicima. Maturante i profesore do sitnih sati zabavljala je grupa “Sinergija“.

Večer mladosti, ljepote, glazbe i prijateljstva zasigurno će biti poseban dio života kojeg će se ova generacija rado sjećati. Maturanti, sretno od ekipe s portala Posušje.net…

Posušje.net/FOTO: N.J.

OGLASI

Loading