Select Page

Fra Mario Knezović u Posušju predstavio svoju treću knjigu ”Šutnja je izdaja u zlu vremenu”

Fra Mario Knezović u Posušju predstavio svoju treću knjigu ”Šutnja je izdaja u zlu vremenu”

Večeras je u organizaciji posuškog ogranka Matice Hrvatske u kinodvorani u Posušju organizirana tribina pod nazivom “Ranjenima nepravdom, tragačima za istinom” te predstavljanje knjige “Šutnja je izdaja u zlu vremenu” autora fra Marija Knezovića.

Događaj je uz fra Marija sumoderirao ravnatelj Gradske knjižnice Ljubo Kovač.

Knjiga “Šutnja je izdaja u zlu vremenu” skup je kolumni o društvenoj zbilji našega društva koje su objavljivane u Našim ognjištima tijekom zadnjih nekoliko godina. Posvećena je onima koji su ranjeni društvenom nepravdom, tragaju za istinom, ne podliježu strahu, ne prodaju dostojanstvo, slušaju glas savjesti i žive vjeru, nadu i ljubav. Prethodno u najavi ovog događaja za Radio Posušje fra Mario je još dodao:

– Mislim da mi ne smjemo odustati od ideala, mislim da možemo stvoriti bolje međuljudske odnose, bolje i pravednije društvo u kojem ćemo se osjećati dostojanstveno, jer nismo dostojanstveni ako se nalazimo tamo gdje ne pripadamo. Mnogi mi to ljudi upravo to podsvjedoče godinama kasnije.”..”Zato sam posvetio knjigu i onima koji drže do dostojanstva i koji tragaju za istinom”.

Treba još reći kako je večerašnju tribinu i predstavljanje knjige glazbeno je uveličala i posuška klapa Grga.

OGLASI

Loading