Select Page

FRAMA POSUŠJE: Hod i igre 2019.

FRAMA POSUŠJE: Hod i igre 2019.

Prošli tjedan održano je tradicionalno druženje Frame Posušje – Hod i igre, kojim su obilježili kraj svoje framaške godine.

“Autobus je krenuo u 10h prema Vučipolju, a nakon našeg dolaska slavili smo svetu misu koju je predvodio naš duhovni asistent fra Jozo Hrkać. Nakon mise održale su se igre: nogometni turnir, odbojkaški turnir, utrka u vrećama, povlačenje klipa, kamena s ramena, skok u dalj, povlačenje konopa i ples s narančama.

Nogometni turnir osvojila je ekipa Rudeš (Luka Bešlić, Mate Bešlić i Ana Šušnjar). Odbojkaški turnir odnijela je ekipa Touch 6 (Ante Mandurić, Petar Jukić i Cvita Lončar). U skakanju s vrećama od muške konkurencije najbolji je bio Frano Šego, a od ženske Anamarija Bakula. U povlačenju klipa pobjedu je odnio Frano Grubišić. Josip Miloš bio je najbolji u disciplini kamena s ramena. Cvita Lončar i Ante Mandurić pobijedili su u skoku u dalj. Najsnažniji u potezanju konopa bili su Ivan Penava, Marjan Jurišić, Julija Bešlić, Anamarija Bakula, Frano Grubišić i Antonela Bešlić.

Za kraj smo imali ples s narančama u kojem su najbolji bili Petar Jukić i Ana Šušnjar.

Hvala svima koji su doprinijeli organizaciji ovog druženja.” – poručili su iz posuške Frame.

Frama Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading