Select Page

Golf tim Posušje 1 četvrti put zaredom prvak Bosne i Hercegovine

Golf tim Posušje 1 četvrti put zaredom prvak Bosne i Hercegovine

Tijekom vikenda završeno je Prvenstvo BiH u golfu, a još jednom je ekipa Posušje 1 dokazala kako je najbolja u državi. Tiho Parlov, Dragan Mikulić, Jerko Jerušić, Ivan Lončar, Žarko Romić i Mladen Mušura zasluženo su osvojili spomenuto natjecanje koje se igralo trokružno. Po dva kola su odigrana u Posušju, Sarajevu i u Zavidovićima. 

Inače, ovo je četvrti put zaredom da je Posušje prvak Bosne i Hercegovine, što je dovoljan razlog da dobiju status jednog od najboljih golf klubova u regiji. Natjecanje je okupilo osam ekipa, što je pokazatelj kako golf izaziva sve više zanimanja u našoj zemlji.

Treba naglasiti kako ovogodišnja titula ima poseban značaj jer su Parlov, Mikulić i ostali igrali i za svoga preminulog prijatelja Veljku Lončara koji je jedan od pokretača golf priče u Posušju i stvaranja kluba čije police postaju premale za sve pokale do sada osvojene. Zbog toga je osvojeni pehar posvećen i Veljku Lončaru. 

U budućnosti se svakako mogu očekivati daljnji uspjesi jer pobrojani igrači planiraju nastaviti sa aktivnim igranjem i promocijom golfa, osobito u Hercegovini.

Posuški.info 

OGLASI

Loading