Select Page

Gosti i raspored West Herzegowina Fest-a

Gosti i raspored West Herzegowina Fest-a

West Herzegowina Fest, koji će se održavati u Širokom Brijegu od 30. srpnja do 1. kolovoza objavio je imena glazbenih gostiju i raspored nastupa na ovogodišnjem, 13. po redu, festivalu.

Prvog dana koncert će održati dubrovački Silente te Edo Maajka. Druge večeri festivala nastupit će Hladno pivo dok je zadnja večer rezervirana za koncerte Pavela i Vatre.

I ove godine prijavio se veliki broj onih koji žele predstaviti glazbene, filmske i književne radove publici i žiriju te se izboriti za nagrade.

U glazbenom dijelu festivala prijavilo se 80 bendova, 30 autora kratkih filmova te 100 autora kratke priče. Najbolje od njih čekaju nagrade: snimanje pjesme i spota, filmska oprema te novčana nagrada, koju za kratku priču osigurava portal Bljesak.info kao dugogodišnji partner festivala.

I ove godine u Široki Brijeg će kao gosti i članovi žirija doći zvučna imena, koja će biti objavljena nakon službene selekcije pristiglih radova.

Što se tiče tradicionalnog kampiranja uz festival, i ove godine organizatori ne mogu službeno stajati iza kampiranja, ali pozivaju sve one, koji to žele kao to čine na vlastitu odgovornost.

Detaljnije informacije o festivalu možete dobiti na internetskim (https://www.whfest.com) i Facebook stranicama (https://www.facebook.com/whfest) WHFesta.

HMS

OGLASI

Loading