Select Page

Granić i Boban uoči Sarajeva: “S pozitivnom atmosferom po pobjedu!”

Granić i Boban uoči Sarajeva: “S pozitivnom atmosferom po pobjedu!”

U sklopu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, HŠK Posušje će na svom terenu dočekati Sarajevo a utakmica je na rasporedu sutra u 14 sati i 30 minuta. Posušje ovaj susret dočekuje u pozitivnom ritmu a trenutno se nalaze na 9. mjestu ljestvice sa 15 osvojenih bodova dok Sarajevo stiže nakon ispadanja iz kupa od trećeligaša i promjene trenera. 

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili trener Goran Granić i napadač Gabrijel Boban. 

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: “Za sutra na raspolaganju zbog kartona neće biti Bešlić i Dominik Begić a zbog ozljeda Horić i već od prije Pavković ali imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača fa možemo svakoga nadomjestiti. Što se utakmice tiče rekao bi da su nam različiti psihološki momenti, mi smo u jednom nizu dobre igre i rezultata te ih pozitivni dočekujemo dok su oni u turbulentnom razdoblju zbog rezultata, ispadanja iz kupa i promjene trenera tako da je recimo tu prednost na našoj strani no ako mi budemo išli prema tome lako ćemo to neće biti dobro i može se okrenuti protiv nas.”

Nakon trenera riječ je imao Boban koji je rekao: “Atmosfera je dobra, svi jedva čekamo utakmicu, očekujem Sarajevo koje se želi vratiti pozitivnom nizu i neće biti laka utakmica. Moje mišljenje je da nas neće napasti nego čekati neke kontre ali mi moramo biti spremni na sve i imati veću želju da pobijedimo pred svojim navijačima.”

Uslijedila su pitanja novinara.

Trener je upitan o atmosferi na što je on rekao da očekuje kako se bude vodila sportska bitka na terenu da tako očekuje i na tribinama jer dolaze gostujući navijači i kako navijači žele da se vidi na terenu tko je domaćina tako bi i oni željeli osjetit da igraju na domaćem terenu te je pozvao navijače da dođu, podrže ih i skupa se raduju.

Upitan je trener i da prokomentira kup i ciljeve u kupu na što je rekao: “Kup je takvo natjecanje da nema lake utakmice bez obzira na rang, meni su najteže utakmice bile protiv trećeligaša, te utakmice se igraju u gostima na terenima koji nemaju baš uvjete za igru a sve osim lake pobijede je razočaranje. Ja bih želio pohvalio protivnike na lijepom dočeku i dobroj utakmici, ne bih rekao da smo mi rutinski pobijedili ali pokazali smo ozbiljnost prema natjecanju i ono što mogu obećati da ćemo svaku utakmicu igrati s najjačim sastavom”

Na pitanje je li poraz protiv Borca imao negativan utjecaj na ekipu trener je rekao: “Nije, čak smo dodatnu hrabrost dobili, igrali smo u gostima protiv njih dobru utakmicu a malo je nedostajalo i da rezultat bude sjajan. Nedostajalo je samo malo koncentracije ali ja sam igračima čestitao na svemu a činjenica da su nas dočekali navijači govori o tome da je atmosfera još više učvršćena.”

Boban je prokomentirao svoje golove u zadnjim utakmicama i formu: “Krenuo sam napokon s golovima hvala Bogu, nadam se da sam dosegao formu koju znam da mogu i nadam se da će trajati što duže.”

Boban je također upitan i o novom stilu igre koji je trener donio sa svojim dolaskom na klupu na što je rekao: “Da, šef je donio neke ideje koje funkcioniraju, naravno nije lako tako igrat ali isto tako draže je napadat i super nam ide za sada.”

Za kraj je i Boban pozvao navijače da uz njih lakše dođu do 3 boda. 

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading