Select Page

HDU BiH: “Incident” na Kupresu bošnjački mediji koriste za slabljenje hrvatske pozicije u BiH

HDU BiH: “Incident” na Kupresu bošnjački mediji koriste za slabljenje hrvatske pozicije u BiH
“Incident” koji se dogodio na Kupresu 04. studenog 2019. godine povodom 25.obljetnice oslobođenja Kupresa ustvari nije “Incident” a to ponajbolje znaju bošnjački mediji koji su s velikom radošću ovo dočekali i na vrlo perfidan način iskoristili. No što se ustvari krije iza ove bošnjačke medijske propagande posljednja dva dana, ističe Hrvatska demokratska unija BiH.

Istup pripadnika HVO na svečanoj akademiji bošnjački mediji su vješto iskoristili kako bi oslabili a po mogućnosti i zaustavili pregovaračke pozicije hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini oko izmjena Izbornog zakona koji ima za cilj osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Mi iz Hrvatske Demokratske Unije Bosne i Hercegovine se pitamo, kako bošnjačkim medijima sada nije problem tkz.UZP, kada pripadnik HVO istupa u javnosti provtiv dužnosnika svoga naroda (koji su izabrani od strane hrvatskog naroda te su legalni i legitimni predstavnici svoga naroda, sviđalo se to nekome ili ne)?

Mi iz Hrvatske Demokratske Unije Bosne i Hercegovine pozivamo na zajedništvo hrvatskog naroda koje smo imali tjekom Domovinskog rata ,kako bi ostvarili ravnopravnost Hrvata unutar Bosne i Hercegovine.

Ne dozvolimo bošnjačkim medijima da nas razjedinjuju i time nas lakše iseljavaju iz Bosne i Hercegovine. Ovakvom medijskom propagandom truju naš narod kojemu je svakako već dosta svega.

Bili smo zajedno u ratu, budimo zajedno i u miru, navode iz ove stranke.

Posušje.net

OGLASI

Loading