Select Page

Hrvatska i Španjolska u borbi za treći naslov Lige nacija

Hrvatska i Španjolska u borbi za treći naslov Lige nacija

Hrvatska ili Španjolska osvojit će treći naslov prvaka Lige nacija. Tko će slaviti, saznat ćemo večeras. Utakmica počinje u 20.45, ali prije toga ćemo vidjeti tko će zauzeti treće mjesto.

Bit će to drugo finale Vatrenih na velikim natjecanjima. Zadnji put smo u Moskvi finalu svjetskog prvenstva izgubili od Francuske s 2-4. Sada će s druge strane u finalu Lige nacija stajati Španjolska.

– Mislim da su izgledi 50/50, polufinala treba zaboraviti. Postavit ćemo se drugačije i mi i oni, teško je govoriti o favoritima. Ponovo ću reći dečkima da uživaju i da kroz naše veselje ostvarimo rezultat, rekao je na jučerašnjoj konferenciji za medije hrvatski izbornik Zlatko Dalić

– Možda imamo određene prednosti, neke stvari koje moramo doraditi, ali bit će to izjednačena utakmica. Svaka ekipa ima svoje prednosti, a vi morate pronaći slabe strane, kazao je novinarima izbornik španjolske reprezentacije Luis de la Fuente.

I Hrvatska i Španjolska odradile su jučer posljednje treninge. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nema problema s ozljedama, dok se u medijima šuška kako bi utakmicu mogao propustiti španjolski prvotimac Rodrigo Moreno

Završni turnir Lige nacija prenosi NOVA TV.

OGLASI

Loading