Select Page

HŠK POSUŠJE: Igrači jedva čekaju Želju na Mokrom Docu!

HŠK POSUŠJE: Igrači jedva čekaju Želju na Mokrom Docu!

Danas i sutra igra se 8. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojem će nogometaši HŠK Posušje na Mokrom Docu dočekati Željezničar. Utakmica je na rasporedu sutra u 17 sati i 30 minuta a uoči nje danas je održana konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili pomoćni trener HŠK Posušje Tomislav Bašić i veznjak Marko Hanuljak.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: “Nakon pobjede u Tuzli, imali smo kratko vremena da se pripremimo za Željezničar, igrači su spremni, jedva čekamo utakmicu i nadamo se da ulazimo u dobar rezultatski niz. Ekipa Željezničara je jako dobra, mlada s par iskusnih igrača i pokazali su pravi karakter na utakmici protiv Sarajeva, sigurno će se doći tu nadigravati s nama i tražiti svoju šansu.”

Treneru je postavljeno pitanje o pobjedi protiv Slobode na što je on rekao: “To je jedna pobjeda koja je dala veliki vjetar u leđa cijeloj ekipi ali mi svi vjerujemo da imamo jednu jako dobru ekipu za Premijer ligu, za sredinu tablice sigurno ako ne i više. Bio je kratak pripremi period, puno je novih igrača došlo i imali smo težak raspored na početku a sada evo očekujemo utakmice u kojima možemo pokazati dobru igru. Očekujem sutra dobru utakmicu, posljednju koju smo igrali bila je takva, pobijedili smo 3:2 pred velikim brojem navijača sutra ih također očekujem a nadam se da će doći i njihovih navijača da naprave jedan pravi derbi.”

Posušje je igralo prije 3 dana pa je trener upitan je li prisutan umor u momčadi a on je rekao: “Da, što zbog puta što zbog utakmice ali i njima je tako kako i nama, pripremali smo ekipu na to i imamo slatke brige oko sastava možda jedino Boban neće biti potpuno spreman osjeća neke probleme.” 

O dosadašnjem djelu sezone trener je rekao: “Da je moglo bolje sigurno je, da vratimo film svih utakmica mogli smo imati koji bod više ali kažem imali smo protivnike iz vrha i ne možemo se vraćati nazad što je bilo bilo je ja se nadam da ćemo sutra pobijediti i idemo prema vrhu.”

Nakon trenera riječ je imao Hanuljak koji je rekao: “Svi znamo kakva je ekipa Željezničar ali mi igramo kod kuće tako da kao i svaki put idemo po pobjedu i uz podršku naših navijača mislim da imamo jako dobre izglede za to.”

Upitan je Hanuljak o svojim igrama na početku sezone na što je rekao: “Bilo bi glupo reći da nisam zadovoljan ali uvijek ima prostora za napredak, na meni je da radim i pokušam nastaviti u kontinuitetu ali mislim da i ja i ekipno možemo više pokazati.”

Za kraj je Hanuljak upitan o suradnji s iskusnijim igračima na svojim pozicijama a on kaže: “Prije svega mi je čast igrati s njima, svi znamo kakve karijere imaju i puno toga se može naučiti od njih. Puno je lakše kad su uz tebe na terenu, osjećaš se sigurnije uz njih.”

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading