Select Page

HŠK POSUŠJE: Pripreme krajem mjeseca, Miličević novi igrač!

HŠK POSUŠJE: Pripreme krajem mjeseca, Miličević novi igrač!

Prvog dana prijelaznog roka, uprava Posušja dovela je prvo pojačanje. Može se reći veliki transfer, jer ovaj mladi veznjak bio tražena roba.

Riječ je o dvadesetdvogodišnjem veznjaku ANTONIU MILIČEVIĆU. Ovaj mladi veznjak bio je kapetan Nk Širokog Brijega, ali se nije uspio dogovoriti sa kubom s Pecare, pa ga put nosi u projekt Nk Sloga Ljubuški. Na Babovcu njegova karijera je stala, pa ga dovodi prvi prvak BiH Hnk Brotnjo iz Čitluka gdje je odigrao odlično dvije sezone. Struka federalnog prvoligaša Branitelja zapazila je njegove nastupe te je doveden kao veliko pojačanje. Igrao je odlično i zabilježio nekoliko senzacionalnih pogodaka i nastupa. Dugo je bio na meti Lea Sliškovića i njegovog stručnog stožera. Danas su dogovoreni detalji, te je klub jako zadovoljan prvim pojačanjem. Iz kluba su najavili još nekoliko pojačanja, ali tome ćemo kroz nekoliko dana – javljaju iz kluba.

16114609_1343260942403107_3580375696620579075_n

Pripreme 30.01.

Nakon sto je rješena drama oko izbora uprave i predsjednika, šef stručnog stožer Leo Slišković objavio je datum priprema. Prozivku će napraviti u ponedjeljak 30.1.2017. u 15 h na gradskom stadionu Mokri Dolac. Poručio je da se od prvog dana ide u vrlo jak trenažni proces i potvrdio je da nitko nije napustio klub. Samo prvo mjesto nas zanima, a tijekom ovog tjedna trebali bi rijesiti pojačanja. Zaista se mnogo igrača nudi, ali će uprava i struka dogovoroti koji igrači odgovaraju klubu.

Posušje.net/HŠK Posušje

OGLASI

Loading