Select Page

Humanitarno druženje “Božić u Posušju”

Humanitarno druženje “Božić u Posušju”

Povodom nadolazećih blagdana u Posušju je započelo veliko dvodnevno humanitarno druženje „Božić u Posušju“ u organizaciji općine Posušje a u suradnji s posuškim udrugama PAUK, Dnevni boravak, Turističkom zajednicom općine Posušje, Vijećem mladih, Sportskim savezom, Zajednicom žena “Kraljica Katarina Kosača” i HGSS stanica Posušje.

DSC_0140

Spuštanje “djedice”

Ovo druženje je okupilo veliki broj Posušana koji su sa svojim obiteljima na Trgu hrvatskih branitelja mogli osjetiti pravi Božićni duh zajedništva u ovo predblagdansko vrijeme. Iznenađenje večeri bio je dolazak Djeda Božićnjaka kojemu su se najviše veselila djeca a koji se među njih spustio u okićeni park. Nakon toga ih je darivao, družio se s njima i omogućio djeci nezaboravne trenutke i fotografije, kojih će se, nema sumnje, rado sjećati kada odrastu.

DSC_0106

Dok su se djeca zabavljala s djedicom, odrasli su uživali u kuhanom vinu, uštipcima, roštilju i ostalim domaćim specijalitetima koje su pripremali vrijedni volonteri. Božićnom ugođaju svakako su doprinijeli raspjevani članovi muške i ženske klape „Zvizdan“, vokalnog sastava BelCanto, KUD-a Rakitno i Fra Petar Bakula.

DSC_0064

Svi posjetitelji tijekom cijele večeri mogli su ostaviti dobrovoljne priloge koji će se donirati obiteljima kojima je to najpotrebnije u općini Posušje.

DSC_0130

Danas, na Badnjak u 11 sati, organizira se druženje uz kuhano vino i bakalar, a one najmlađe razveselit će Djed Božićnjak i vilenjak koji će djecu počastiti darovima.

Pozivamo sve da nam se i danas pridruže na Trgu hrvatskih branitelja!

Posusje.net

OGLASI

Loading