Select Page

Ivica Pavković: U Zagreb su dobro došli svi osim Željka Komšića

Ivica Pavković: U Zagreb su dobro došli svi osim Željka Komšića

S obzirom na vrlo negativne komentare pojedinih bošnjačkih političkih predstavnika na sastanak Milorada Dodika sa predsjednikom RH i predsjednikom Vlade RH, komentar smo zatražili od zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Ivice Pavkovića.

Evo što je u kratkom razgovoru za portal Vrisak.info rekao Pavković.

„Svaki legitimni politički predstavnik u BiH može i treba ići u službene posjete i u Republiku Hrvatsku i u druge zemlje, te posebno raditi na dobrosusjedskim odnosima sa zemljama u okruženju. Znači da svaki legalni i legitimni dužnosnik na svim razinama vlasti može predstavljati svoju zemlju. Ne vidim ni jedan razlog zašto Milorad Dodik ne bi mogao ići u službenu posjetu u Republiku Hrvatsku. Nije mi jasna takva reakcija političkih predstavnika bošnjačkog naroda, jer nema razloga da u službenu posjetu u Zagreb ne ode i Šefik Džaferović kao član predsjedništva BiH izabran iz reda bošnjačkog naroda i nadam se da će to i napraviti.

U službenu posjetu Republici Hrvatskoj jedino ne može ići Željko Komšić, a njega siguran sam u Zagrebu neće nitko ni primiti. Taj čovjek ne predstavlja nikoga, Hrvati ga ne doživljavaju, Bošnjaci ga ponižavaju, a Srbi se s njim ismijavaju. On ne da ne može otići u službenu posjetu bilo kojoj instituciji u RH, već ne može posjetiti i nije dobro došao ni u jedan grad ili općinu u BiH u kojoj Hrvati čine većinu.“ – zaključuje Pavković.

Vrisak.info

OGLASI

Loading