Select Page

Jelena Vranjković pokupila simpatije žirija u “Supertalentu”

Jelena Vranjković pokupila simpatije žirija u “Supertalentu”

Završena je i četvrta epizoda najpopularnijeg talent showa u svijetu – ‘Supertalenta‘.

Posušje je sinoć imalo svoju predstavnicu u liku i dijelu sedmogodišnje Jelene Vranjković, koja je žiri, publiku i sve nas ispred malih ekrana oduševila svojim nastupom. Najsimpatičnija bila je Danijela koja ju je poslije završene točke jednostavno morala zagrliti.

‘Dakle, ti si najbolja cheerleadersica koju sam ja u životu vidjela’, rekla joj je poslije nastupa Danijela. Martina je Jeleni poručila da je veliko sunce! Dobila je četiri DA.

61212077-supertalent-jelena-vranjkovic

Talentirana Jelena je članica Hrvatskog plesnog kluba “Posušje”. Cheerleading Jelena trenira godinu dana te je kapetanica kadetske postave, a u 10. mjesecu u kampu cheerleadinga u BiH Jelena i njena ekipa su osvojili prvo mjesto.

Njen nastup i ples te pojava u dresu s posuškim grbom na srcu, kao i pjesma u pozadini – himna Hrvatskog športskog kluba “Posušje”, bila je najbolja moguća reklama i promocija Posušja na jednoj od najgledanijih televizijskih kuća u Hrvatskoj. Isto tako bilo je lijepo vidjeti publiku koja je bodrila Jelenu sa zastavicama općine Posušje u rukama.

Inače, Jelena je prva od dvije Posušanke koje će nastupiti u ovom showu.

POGLEDAJTE JELENIN NASTUP

 

Posušje.net/Foto: Dnevnik.hr/Screenshot

OGLASI

Loading