Select Page

“JER TE SE TIČE”: Mladi očistili prostor oko “Mokrog Doca”

“JER TE SE TIČE”: Mladi očistili prostor oko “Mokrog Doca”

U subotu (18. listopada 2014.) Vijeće mladih općine Posušje organiziralo je još jednu u nizu ekoloških akcija „Jer te se tiče“. Ovoga puta čistio se prostor oko posuškog nogometnog stadiona „Mokri dolac“.

Prikupljeno 60 vreća smeća

U 10h, okupilo se 30-ak mladih ljudi i za 2 sata, prikupilo 60 vreća (od 120l) raznog otpada. Prikupljen je i dobar dio krupnog otpada, a sve to odvezlo je Javno poduzeće „Vodovod“ Posušje, kojemu se ovim pute zahvaljujemo na suradnji. I ovoga puta akciji se odazvao veći broj djevojaka nego muškaraca. Hvala svim djevojkama koje su i ovoga puta pokazale svoju snagu i spremnost na društveno djelovanje, spremnost na rad.

jer te se tice 1

Pomagali članovi TKD kluba “Poskok”, HŠK Posušje, OŠ Ivana Mažuranića, UGP

Akciji se pridružio Tekwondo Klub Poskok na čelu sa gospodinom Petrom Bobanom, kojem se od srca zahvaljujemo. Također, Tekwondo Klubu „Poskok“ i Nogometnom klubu „Posušje“, koji treniraju na našem stadionu želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu, te da promoviraju ime naše općine kao i do sada.

jer te se tice 5

Akciju je podržala i Osnovna škola Ivana Mažuranića Posušje, koju je predstavljala gospođa Ljiljana Pirić. Hvala i njima.
Hvala i udruzi gospodarstvenika Posušje, a na poseban tajniku udruge, gospodinu Stjepanu Bagi, koji su i ovoga puta podržali naš rad.

jer te se tice 3

Prestati s nesustavnim odlaganjem smeća

Nakon akcije vrijedna ekipa nastavila je ugodno druženje u caffe baru „WINNERS“. (kod Đele)

jer te se tice 2

Prostor oko stadiona sada je čist, a mi i ovim putem želimo zamoliti sve stanovnike općine Posušje da ne bacaju smeće u prirodu i da se konačno prestane s nesustavnim odlaganjem smeća.

Vijeće mladih općine Posušje

OGLASI

Loading