Select Page

JOŠ JEDNA VIDEO IGRICA DOLAZI IZ POSUŠJA: Marko Begić (17) tvorac Radiusa!

JOŠ JEDNA VIDEO IGRICA DOLAZI IZ POSUŠJA: Marko Begić (17) tvorac Radiusa!

Nakon Ivana Jukića (28), koji je s dvama Splićanima kreirao novu društvenu mrežu, ovog puta iz Posušja dolazi jedna video igrica.

Iza nje stoji mladi Posušanin Marko Begić koji već sa 17 godina utire put svojoj budućnosti. Igrica se zove Radius!, u nju je uloženo mnogo truda i neprospavanih noći ali trud se sigurno isplatio.

“Glavni cilj je izbjeći meteore i kratere koje meteori ostave priikom udarca u planet oko kojeg igrač upravlja vozilom. Ima 6 razina težine, svaki teži od posljednjeg, a razine se otključavaju prilikom postizanja određenog rezultata na razinama. Nije toliko zahtjevna ali je zarazna te se ponekad i naživcirate zbog nje” – rekao je Marko za naš portal.

Screenshot_20171201-163324

Napravljena je u programu „Unity“ koji je dosta popularan među svjetskim malim ili tzv. Indie developerima, no potrebno je mnogo učenja i snalažljivosti kako riješiti pojedine probleme. Zasad radi sam ali se nada da će moći podučiti one koji su zainteresirani za razvoj programa i igrica, ili pak za 3D modeliranje, s kojim, kako kaže, ima preko tri godine iskustva, pa je odlučio ovog ljeta to iskustvo primjeniti u izradi zabavnih igara.

“Dosad je primila samo pozitivne dojmove pa se nadam da će se tako i nastaviti, a uskoro dolazi i druga igrica koja je već u procesu izrade”-završava Marko.

Igru možete pogledati na Play Storeu prateći link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marboidgamesstudio.RadiusIGRA RADIUS!

Posušje.net

OGLASI

Loading