Select Page

Još samo danas otvorene prijave za startup program u SPARKu

Još samo danas otvorene prijave za startup program u SPARKu

SPARK je u potrazi za svojom 4. generacijom startupa, a prijaviti se možete još danas (16. ožujka) do 16 sati. Neke od tema koje tražimo, a koje vam mogu poslužiti kao inspiracija su sljedeće: digitalni sport, internet stvari u industriji, trgovini, sigurnosti, financijama ili edukaciji, digitalna trgovina, digitalno zdravlje i fitness i mobilne aplikacije.

Svi oni koji prođu predselekciju imat će priliku sudjelovati na SPARK startup bootcampu, koji se održava od 20. do 24. ožujka. Tijekom startup bootcampa naučit ćete sve ono što je potrebno kako bi u potpunosti bili spremni za predstavljanje svoje ideje uživo pred evaluacijskim odborom. Nakon selekcije, priliku ulaska u startup program dobit će najzanimljiviji timovi, a SPARK svojim startupima nudi: prostor i opremu, edukaciju, radionice, savjetodavne usluge (iz područja marketinga, prodaje, CRMa, financija i poslovnog modela, pravnih pitanja itd.) i investicije.

U šest mjeseca timovi će proći kroz intenzivan edukacijski program uz potporu vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka i mentora. Najvažniji dan šestomjesečne akceleracije u SPARKu je Demo dan, gdje startupi imaju priliku predstaviti se potencijalnim investitorima i partnerima.

Pozivamo i sve one koji bi htjeli biti dio startupa, a nemaju vlastitu ideju, da se prijave i pridruže četvrtoj generaciji startupa kao programeri, grafički dizajneri ili projekt menadžeri. Ukoliko želite postati dio startup svijeta te realizirati svoju poslovnu ideju, prijaviti se možete putem SPARK web stranice, ali požurite jer ostalo je još samo malo vremena.

Neki od predavača i njihova postignuća pogledajte u fotogaleriji:

posusje.net

OGLASI

Loading