Select Page

Juniorke ŽKK Posušje osvojile brončanu državnu medalju

Juniorke ŽKK Posušje osvojile brončanu državnu medalju

Juniorke Ženskog košarkaškog kluba Posušje nositeljice su državne medalje brončanog sjaja.

One su tijekom posljednja dva dana u Mostaru odigrale finale za prvakinje Bosne i Hercegovine. Budući da su u dosadašnjem prvenstvu i završnim turnirima postigle pobjede, u završnicu su ušle s već osiguranom medaljom.

Juniorke Posušja su tako u četvrtak odigrale utakmicu s ŽKK Zrinski 2010 i izgubile rezultatom 63:85. Najbolje u toj utakmici u redovima Posušja bile su Lana Biško s 29 i Marta Maras s 10 poena.

U petak su odigrale utakmicu ekipom OKK Lavovi iz Brčkog i također izgubile rezultatom 71:54. U ovoj utakmici Mila Leko je bila najbolja s 16 poena, Lana Biško 14, a Monika Grubišić je postigla 12 poena.

„Jednostavno su obje ekipe u ovom trenutku bile kvalitetnije od nas. No, čestitke curama na osvojenoj bronci. S obzirom da smo klub iz manjeg grada kao što je Posušje, ovo je ogroman uspjeh za nas“, kazali su nam iz Ženskog košarkaškog kluba Posušje.

Posljednju utakmicu koja će odlučiti tko će biti državne juniorske prvakinje odlučit će upravo rezultata između ŽKK Zrinjski 2010 i OKK Lavovi iz Brčkog.

Radioposusje.ba (

OGLASI

Loading