Select Page

Juniorke ŽKK Posušje pobjedom u polufinalnom turniru izborile državnu medalju: Slijedi finale u Sarajevu

Juniorke ŽKK Posušje pobjedom u polufinalnom turniru izborile državnu medalju: Slijedi finale u Sarajevu

Juniorke Ženskog košarkaškog kluba Posušje u nedjelju su u utakmici odigranoj u Posušju izborile finale turnira za prvake Bosne i Hercegovine. One su u na polufinalnom turniru za prvaka BiH pobijedile ekipu Jedinstvo iz Tuzle rezultatom rezultatom 56:52.

Bila je to jedna vrhunska utakmica i još bolji ishod za domaće košarkašice. Ovom pobjedom posuške juniorke košarkašice su osigurale državnu medalju što je ogroman uspjeh za klub, ali i Posušje. Kojega sjaja će biti ta državna medalja saznat ćemo za dva tjedna na finalnom turniru koji će se odigrati u Sarajevu.

Polufinalni turnir za prvaka Bosne i Hercegovine dan ranije, također u Posušju odigrale su i mlađe kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Posušje. Za njih nije bilo dovoljno sreće i spretnosti i izgubile su od favorizirane ekipe Play-off iz Sarajeva rezultatom 49:65. One su polufinalni turnir započele pobjedom protiv Lidera iz Gradiške i pobjedom 43:40. No, nije bilo dovoljno sreće za izgurati do kraja. Dale su zadnji atom snage, borile se do kraja, ali ovaj put bez uspjeha. No, vrijeme igra za njih i uz kvalitetan rad sve se može postići, kazali su nam iz Ženskog košarkaškog kluba Posušje.

Radioposusje.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading