Select Page

Jure Glavina iz Toronto Croatia potpisao za HŠK Posušje

Jure Glavina iz Toronto Croatia potpisao za HŠK Posušje

Nakon što je klub završetkom tekuće sezone najavio napad na titulu prvaka Druge Lige, kasno sinoć je potvrđeno prvo pojačanje HŠK Posušja!

Novi igrač HŠK Posušja je mladi širokobriježanin Jure Glavina. Odlični Glavina (27) dolazi iz prvaka Kanade, Croatia Toronta. Ovaj veznjak će uistinu biti veliko pojačanje za momčad Lea Sliškovića. Glavina je svoje prve nogometne korake napravio u omladinskoj školi Širokog Brijega, a jedno kraće razdoblje je igrao i za prvu momčad kluba s Pecare. Za Široki je odigrao 20 utakmica u BHT Premijer Ligi i postigao je 4 pogotka. Nakon Širokog, nogometni put ga vodi u Čapljinu, u kojoj je odigrao skromnu sezonu u kojoj je postigao 5 pogodaka. Nakon Čapljine, Jure prelazi u mostarski Branitelj u kojem je njegova karijera odjednom bljesnula. Odradio je odličnu sezonu u Branitelju nakon koje se vraća u matični klub.

Velike ambicije Posušja za sljedeću sezonu

Nakon Širokog, Glavina je još nosio dres Zmaja iz Makarske, Sloge iz Ljubuškog gdje je bilo svega i svačega te je prešao HNK Grude u kojima je sa trenerom Bubalom napravio čudo u kojem su Grude došle do 8 pobjeda u nizu ,a Glavina zadržao kontinuitet igranja. Njegove odlične partije primjećuje Ivan Kuliš, koji, širokobriježanina odvodi u kanadski Croatia Toronto. Odlične partije je pružao u Kanadi, gdje je postigao 14 pogodaka i podjelio 6 asistencija, i tako postao prvakom Kanade. Kasno sinoć, je klub sa igračem dogovorio sve detalje oko prelaska na Mokri Dolac. Ovim transferom, UO kluba je potvrdio velike ambicije za sljedeću sezonu, a tokom ovog tjedna, klub će objaviti još 4 nova imena koja će pojačati momčad Lea Sliškovića. Kako neslužbeno doznajemo, klub je trenutno u pregovorima s 2 napadača, veznjakom i golmanom.

KN “Poskoci” izrazili su Juri dobrodošlicu na Mokri Dolac!

OGLASI

Loading