Select Page

Kadeti HŠK Posušje jesenski prvaci Omladinske lige FBiH

Kadeti HŠK Posušje jesenski prvaci Omladinske lige FBiH

Da u Posušju vlada nevjerojatna nogometna atmosfera potvrdili su to i kadeti naše omladinske škole.

Trener Damir Ramljak na nevjerojatan način ukomponirao je mladost i pobjednički mentalitet i po prvi puta u ovom rangu natjecanja napravio s našim klubom jako zapažen rezultat. On je sa svojim izabranicima „razmontirao“ svoje protivnike i u dvanaest kola upisao 11 pobjeda i samo jedan poraz. Njegova je momčad iza sebe ostavila mostarski Velež, Trogalv, Čapljinu i ostale klubove koji igraju zapaženu ulogu u Bosansko-hercegovačkom nogometu.

Veliki je to rezultat za klub podno Radovnja, nakon titule u seniorskoj konkurenciji i u kadetskoj smo uvjerljivo uzeli prvo mjesto i počeli pisati zaista lijepu priču i u omladinskoj školi našeg kluba. Naši kadeti imaju impresivnu gol razliku, čak 43 postignuta gola i samo 7 primljenih golova, što mami veliki osmjeh čelnih ljudi našeg kluba. Oni su ovog ponedjeljka pregazili Slogu iz Uskoplja sa 6:0 i uzeli jesensku titulu. Neki igrači trenera Ramljaka naši su se na probama u Hajduku iz Splita što je još jedan dokaz koliki bazen talenata posjeduje naš klub.

Još napomenimo da su naši juniori također ovog vikenda pregazili Slogu iz Uskoplja sa 2:0 i zauzeli sedmo mjesto na tablici. Ovim putem čestitamo treneru Damiru Ramljaku i njegovim „vojnicama“ na zaista velikom rezultatu koji su postigl i jesenskoj tituli.

HSK Posusje

OGLASI

Loading