Select Page

Koncert filmske glazbe Posušje – slušamo i gledamo putem izravnih prijenosa

Koncert filmske glazbe Posušje – slušamo i gledamo putem izravnih prijenosa
Organizatori Koncerta Filmske Glazbe Posušje, koji ove godine doživljava svoje treće izdanje, ipak, nisu odustali od njegovog održavanja ni u novim okolnostima.

Koncert će bit upriličen bez posjetitelja ali uz izravan televizijski i radijski prijenos, koji će moći pratiti brojni ljubitelji filmske glazbe, kako u Posušju, tako i šire.

četvrtak, 13. kolovoza slušatelji će moći pratiti uvodnu emisiju kao i prijenos koncerta od 20:30 sati na Radio postaji Posušje, Radio Plusu, te na Radiju Herceg Bosne. Gledatelji RTV HB moći će pratiti izravan prijenos Koncerta Filmske Glazbe od 21:00 sat.

Upravo zahvaljujući razumijevanju navedenih medijskih kuća kao i potpori prijatelja Koncerta, Elektroprivrede HZHB i Ps Produkcije, ljubiteljima filmske glazbe bit će omogućeno uživanje u ovom iznimnom kulturno-glazbenom događaju iz udobnosti vlastitoga doma.

Na repertoaru ovogodišnjeg Koncerta biti će djela jednog od najvećih autora filmske glazbe Ennia Morriconea, koji nas je u srpnju ove godine zauvijek napustio. Pored navedenoga, bit će izvedene i skladbe drugih zvučnih imena iz svijeta filmske glazbe , te soundtrackovi nagrađivanih europskih i svjetskih filmova. Izvođači su, tradicionalno, Kućni bend Filmske Glazbe, Rock Akademija Posušje, glazbenici iz Posušja, polaznici glazbenih škola, kao i studenti glazbe iz Posušja i Širokog Brijega.

Iz organizacije naglašavaju kako će koncert biti održan bez publike, uz izravne prijenose, te mole sve ljubitelje filmske glazbe da budu odgovorni i ostanu doma uz svoje radijske i televizijske prijamnike, uživajući u vrhunskim izvedbama, kao i prethodnih godina.

OGLASI

Loading