Select Page

Kraj sezone za posuške košarkašice

Kraj sezone za posuške košarkašice

Ženski košarkaški klub Posušje obilježio je kraj sezone tradicionalnom dodjelom diploma i roštiljem.

Žensku košarku je također ove godine obilježila pauza zbog pandemije korona virusa, no zbog malobrojnih ekipa koje sudjeluju u ovoj kategoriji Košarkaškog saveza Herceg Bosne, ženska košarka svoje natjecanje je ipak uspjela privesti kraju. „Posušje je imalo tri natjecanja: mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke. Uspjeli smo završiti s utakmicama iz razloga što ženska košarka broji puno manje ekipa nego muška košarka, po kategorijama sedam ili osam ekipa“, kazao je trener u klubu Mario Karoglan. Predstavio je i rezultate sve tri kategorije. „Mlađe kadetkinje i kadetkinje osvojile su četvrto mjesto, dok su juniorke osvojile treće mjesto u završnici koja je odigrana u Mostaru. No, možemo mi i bolje i vjerujem da će biti bolje jer imamo mlad klub“, kazao je trener Karoglan.

Za košarkašice sada slijedi pauza od mjesec dana. „Novi treninzi zakazani su za početak rujna. Mi se nadamo da korona neće poremetiti dvoranske sportove i da ćemo u rujnu nastaviti s treninzima“, kazao je trener Karoglan.

Spomenimo da je tijekom ove sezone u Ženskom košarkaškom klubu Posušje treniralo oko 105 djevojčica, te da klub ima mini pogon škole košarke u Rakitnu koji broji oko 25 košarkašica.

OGLASI

Loading