Select Page

Kuglači Posušja nastavljaju s pobjedama u gostima

Kuglači Posušja nastavljaju s pobjedama u gostima

Odigrano je deveto kolo kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. Kuglači Posušje gostovali su u Gradišci kod ekipe Posavine i pobjedili rezultatom 6-2. „Naši kuglači su ostvarili još jednu pobjedu na neugodnom gostovanju, hvala našim prijateljima iz Gradiške na korektnoj utakmici i gostoprimstvu“, kazai su iz Kzglačkog kluba Posušje.

Naš najbolji igrač je Pere Petric sa 646 oborenih čunjeva. Zanimljivo je spomenuti da je nujegov rezultat bio najbolji pojedinačni rezultat cijelog devetog kola.

U ostalim utakmicama devetog kola kuglačke premjer lige KK Ada je bila bolja od KK Mostar rezulatatom 8:0, KK Sloboda je s 5:3 pobjedila KK Mineral,  KK Rudar iz Prijedora je rezultatom 6:

2 bio bolji od KK Kozara, KK Željezničar je rezultatom 6:2 nadigrao KK Borac, KK Rudar iz Kaknja je nadigrao KK Zrinski iz Ljubača rezultatom 7:1.

Iduće kolo našim kuglačima u Posušje stiže ekipa Rudara iz Prijedora. Posušje je trenutno na vrhu tablice s 14 osvojenih bodova. Isti broj bodova ima ima i KK Rudar iz Kaknja. Ekipa koja dilazi u nedjelju i Bagušića kuglanu je ekipa s četvrtog mjesta tablice.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading