Select Page

Kuglačima Posušja pobjeda nad Željezničarem

Kuglačima Posušja pobjeda nad Željezničarem

Za kuglačima Posušja 16. je kolo kuglačke premjer lige Bosne i Hercegovine. U Bagušića kuglani u nedjelju 20. veljače gosti su bili kuglači su bili ekipa Željezničar iz Sarajeva. Posušani su i ovaj put slavili rezultatom 6:2.

„Očekivano smo dobili utakmicu. Brat Pere i ja smo nastupili u prvom paru i već tada napravili razliku od skoro 180 čunjeva, tako da nam je kasnije samo još od naša četiri igrača trebao samo bod. S naše strane utakmica je odigrana solidno, gosti su nam malo zakazali i bili nešto slabiji nego smo očekivali“, kazao je za naš radio Ivan Peric ispred Kuglačkog kluba Posušje.

Budući da je drugoplasirana ekipa teblice, Borac iz Banja Luke jučer odrigrala protiv ekipe Tomislav iz Tomislavgrada izjednačenim rezultatom, kuglači Posušja sada su se na prvom mjestu tablice s 42 boda. Od drugoplasiranog Borca udaljili se za 5 bodova, a od drugoplasiranog Rudara iz Kaknja 6 bodova.  

Iduća utakmica kuglačimaPosušja je ona 17. kola. Posušani idu u Lukavac igrati s ekipom Sloboda. „Riječ je o ekipi koja je uvijek neugodna na svom terenu. Odlična su ekipa i u odličnoj su formi, ali mi naravno idemo na pobjedu, po sva tri boda koja će vjerojatno odlučiti i prvenstvo“, kazao je za naš radio Ivan Petric iz Kuglačkog kluba Posušje i dodao da će ta tri eventualna boda u Lukavcu odlučiti o cijelom kuglačkom prvenstvu za koje je već sada izvjesno da će treću godinu za redom pripasti kuglačima Posušja.

Radioposusje.ba (tekst: Z. Pišković)

OGLASI

Loading